fredag 21. september 2007

Vilt og vakkert

Med NBSK-Buskerud på høsttur, 14.-16. sept. 2007

Lukten av natur er umiskjennelig og fabelaktig!
Lukten av andre bernere er heller ikke å forakte :-)

Årets høsttur gikk til Kvitåvatn ved Gaustatoppen, og gaustablikket vårt var rettet mot dagsturer i passelig ulendt terreng. Det ble ingen svimlende høyder på oss, for vinden var uregjerlig på lørdagen - og søndagen var tåka der.

Turnytelsen var altså størst blant busker og lavkratt i kupert terreng i området rundt vannet ved Gaustablikk Høgfjellshotell.

Livet er herlig i flokk!

Både tobente og firbente kunne boltre seg i sosiale opplevelser som gjorde helgen rik på både gleder og hyggeligheter. Overnattingen foregikk i upåklagelige leide turisthytter som egnet seg for både folk og dyr. Neste år håper vi på en enda større turflokk :) - og neste år sier matmoren min at hun skal huske på å ta et fellesbilde :)

Fredagen var det fellesmat med rømmegrøt og spekemat, og lørdagen var det egen middag på hver hytte OG rikelig med fellesrester i samlet flokk senere. Vi hundene måtte nøye oss med samme maten som alltid, men ett og annet griseøre vanket vår vei ..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nei nå må du oppdatere siden din.
Jeg var inne og så på den nye babyen. Flotte valper. Jeg gleder meg

Kari Anne Rustand sa...

Jippppi - endelig en kommentar her ;) Milly ble kjempeglad - og jeg skjønner at jeg må hjelpe henne med å skrive videre på bloggen hennes bare jeg får studert meg ferdig :) Mon tro om ikke nyhunden må få sin egen blogg også?

Anonym sa...

Hei Milly.
Jeg Gaisha Gromjente har vært på utstilling.
Litt snodige greier, men jeg logret og var glad og fikk masse sløyfer og en rosett.(BIM)
Jett om Line var glad